HÅRBORTTAGNING

IPL laser hårborttagning

Hår är naturligt men dyker tyvärr alltför ofta upp på ställen där man inte vill ha det,vilket ibland kan bero på stigande ålder eller förändringar i hormonbalansen. Många väljer att plocka, raka eller vaxa bort det oönskade håret, vilket ibland istället kan leda till irriterad hud och upplevelsen av ökad behåring och kraftigare hårstrån. Effekten vid dessa behandlingsmetoder är dessutom ofta väldigt kortvarig.

Om IPL laser

Vilka villkor kan IPL användas för?

IPL-enheter är enheter med hög energiimpulser med ljus mellan 400 och 1200 nm våglängd. Olika våglängder används i IPL-metoden, medan envåglängdslaser används. Ljusets våglängd kan ändras med olika filter som används vid IPL-behandling. Parametrar som pulsstyrka, pulsvaraktighet, pulsräkning kan justeras av användaren. På så sätt kan en enda IPL-enhet behandla många dermatologiska sjukdomar.

Med IPL-enheter,

* Hårborttagning,

* Acne behandling (akne),

* Förnyelse av huden,

* Rynkbehandling,

* Behandling av pigmenterade skador (mörker)

* Telangiectasia (kapillär) behandling är klar.

IPL-ljussystem används inte bara för hårborttagning. Det används också vid behandling av fläckbehandling, aknebehandling, kapillärbehandling, rynkbehandling, hudregenerering och många andra hudsjukdomar genom att justera ljusets kraft och rubriker. Att ställa in och behandla diagnosen av dessa sjukdomar kräver expertkunskap om dermatologisk kunskap.

Nål epilation

Nålepilation är en applikation som kräver expertis och skicklighet. Vid denna metod appliceras en svag elektrisk ström genom att komma in i hårroten med en tunn och mjuk stift. Således förstörs hårrötterna och en permanent lösning tillhandahålls. I den behandlade regionen kan rodnad, utslag, liten skorpa, ibland 1-2 dagar, observeras. Antalet sessioner som ska tillämpas beror på pälmens varaktighet, struktur, färg och intensitet. De använda nålarna ska vara sterila och personliga. Det är inte möjligt att få ett 100% resultat direkt efter första seanstan. Eftersom varje hår inte är aktivt under reproduktion. Håren i den aktiva reproduktionsperioden blir lättare förstörda. Gemensamma åder patienter, de som använder en pacemaker, gravida kvinnor, diabetes patienter, de med aktiv infektion i cancerpatienter, psoriasis, vitiligo, och dessa hudsjukdomar visar köbnerizasyo AIDS, är nålen avlägsnandet inte möjligt för de infektiösa sjukdomar såsom syfilis.

Efter nålepilation

Inom 24 timmar efter hårborttagning huden som kan irritera parfym, är kosmetiska produkter såsom deodoranter drivas rekommenderas. Vattnet bör inte röras till i genomsnitt 12 timmar efter hårborttagning och hudirritation bör vara med varmt vatten och gnugga. Appliceringsområdet kan tvättas med varmt vatten och en mild tvål. Det rekommenderas att applicera grädde eller pomader som innehåller antibiotika till behandlingsområdet för att förhindra infektion.

Vi har lång och väldokumenterad erfarenhet av att arbeta om dessa av alla behandlingar  utan problem. Du kan överlämna dig bekvämt och säkert till våra säkra händer utan tvekan. Vi kommer att vara så nära som ett telefonsamtal till dig.